Molenwedstrijd

Published On: oktober 23rd, 2022By Categorieën: Jeugd, Roeien149 words

Op 8 oktober is Edy met vijf jeugdleden naar de Molenwedstrijd in Weesp geweest. Er waren skiff wedstrijden over 250m en over 450m. En een wedstrijd over 1 km voor de dubbel twee.

De vereniging van Weesp ligt prachtig aan de Vecht en het was heerlijk weer. Het team bestond uit gevorderden en beginners en ze hebben allemaal heel goed gevaren: in totaal behaalden ze wel zes medailles! Onder andere één voor ons jongste, nieuwe lid en één voor een andere beginnend roeister. Daarnaast medailles voor de mixed twee. Een veelbelovend nieuw team dat werkelijk prachtig over de Vecht spoot! En als klap op de vuurpijl ontvingen we de verenigingsbeker, omdat we relatief gezien de vereniging met de meeste medailles waren.
Dik verdiend voor dit enthousiaste en elkaar luidkeels aanmoedigende team! Op naar de volgende wedstrijd!

Zie voor de namen van de 5 leden: de Actueem van oktober 2022 (alleen zichtbaar voor leden).