DAAR KRIJG IK ENERGIE VAN

Published On: september 21st, 2023By Categorieën: Bestuur, Communicatiecommissie, GHT, Homepage315 words

Mag het ietsje minder? Daar krijg ik energie van! 

HELP MEE ENERGIE BESPAREN OP DE CLUB!

Deze zomer zijn zeven verenigingen in Baarn de strijd aangegaan om te bepalen wie van hen de meeste energie weet te besparen.
Om dit eerlijk te kunnen meten, wordt het historisch verbruik van iedere vereniging vergeleken met elkaar. Zo kan er een eerlijke vergelijking plaatsvinden tussen de verschillende deelnemers. Wie relatief het meeste bespaart is de winnaar!

Voor een deel hebben we weinig invloed op het energieverbruik, omdat er zaken automatisch worden geregeld.

Maar een deel van het energieverbruik bepalen we zelf, omdat wij zelf aan de knoppen zitten. En daar vragen wij jouw hulp nu bij!

Heb je in onze accommodatie bovenstaande sticker al gezien met het logo van de Energy Battle? Wat is de bedoeling hiervan? Op elke sticker kun je zien hoe je daar kunnen besparen. Bijvoorbeeld bij de verlichting in de loods, opdat deze niet dagen achtereen blijft branden, of de vaatwasser die soms dagen aan blijft staan maar ook de beamer in de bovenkamer staat soms een weekeind lang aan. Allemaal punten waar we op kunnen besparen.

Als deelnemer aan deze Energy Battle hebben we een monitoringsysteem in de meterkast gekregen, waardoor we per elektragroep kunnen zien wat er op dat punt gebruikt wordt. Dit monitoringsysteem is gekoppeld aan alle knoppen waar we zelf actie op kunnen nemen. En daar vind je dus een sticker aangebracht. Hierdoor kunnen we een deel van het verbruik terug brengen tot wat werkelijk nuttig is. En het is meetbaar wat onze acties opleveren!

Doe mee en breng het verbruik terug door alleen de apparaten aan te hebben wanneer het echt nodig is. Heb je vragen of opmerkingen hierover?
» Stuur een bericht naar communicatie@bwvdeeem.nl. Dank je wel!

» Lees ale informatie over de battle en wat jij kunt doen op Energy Battle.

Het BWV de Eem Energy Battle-team