Een AV om niet snel te vergeten

Published On: november 20th, 2023By Categorieën: 100 Jaar, Bestuur, Evenement, Homepage, Nieuws, Vereniging234 words

Wat mooi om de betrokkenheid van een groot aantal leden te ervaren tijdens de algemene vergadering van 16 november. Dat het een bijzondere avond zou worden was van tevoren bekend en het was een waar spektakel.

Na de rondvraag heeft het bestuur de traditionele verenigingsprijzen en huldigingen toegekend aan leden die zich op bijzondere wijze voor de vereniging hebben ingezet.

Nella Teijma-de Koster, Hans Schotborgh en Inge Deichmann mogen zich vanaf nu lid van verdienste noemen en Coby van den Berg-de Rooij heeft de status erelid ontvangen. De Frits Caronprijs ging naar Roel Marien en de Petje Af Prijs is toegekend aan Jaap Akkermans. Tot slot behoort de erepenning Kees van Bueren toe die hem in ontvangst neemt namens alle enthousiaste actieve leden.

En toen was het tijd voor de gedenkwaardige veiling ‘The Art of Rowing’. Wat een spektakel, wat een voorbereidingswerk en wat een geweldige presentatie door de veilingmeesters Jan Rutten en Michiel van Eunen samen met onze briljante verhalenverteller Kees van Bueren. Met de opbrengst van 2170 euro komen we weer een stukje dichter bij een elektrische buitenboordmotor voor de coach- en reddingsboot.

Deze avond bevestigt de trots van en op onze leden!

Bekijk de foto’s en het filmpje en geniet (nog) maar eens van ons rijke verenigingsleven.

Bekijk hier de huldiging van Cobi van den Berg als Erelid van BWV de Eem.
Klik op een plaatje en bekijk de foto’s in groot formaat.