Maatjesavond voor het roeien in het winterseizoen 2023-2024

Published On: november 20th, 2023By Categorieën: Communicatiecommissie, Evenement, Homepage, Jeugd, Nieuws, Roeien, Vereniging423 words

28 NOVEMBER 20:00 UUR.
Na de succesvolle Maatjesavond in april, willen we jullie graag opnieuw de gelegenheid bieden om:

* een ploeg te vinden die invallers kan gebruiken

* aanvulling te zoeken voor je ploeg

* samen met andere roeiers een ploeg samen te stellen om in het winterseizoen te roeien en te (leren) sturen

Wanneer je naar de maatjesavond wilt komen is het handig om naast de gewenste/mogelijke roeimomenten in de week ook het ambitieniveau van jou en/of de ploeg paraat te hebben. Grofweg onderscheiden we de volgende ploeg- cq roeiertypes.

  1. De Eemrecreanten. De ploegen die 1 of misschien 2 keer per week naar de Kleine Melm roeien en daarna gezellig met z’n allen een kop koffie drinken in de recover. Een regenachtige dag is misschien reden genoeg om het bij alleen koffie drinken te houden.
  2. De Sportievelingen. Deze roeiers gaan als het even kan meer dan twee keer per week het water op en roeien graag harder dan andere boten. Af en toe een wedstrijd, een flinke toertocht of de clubkampioenschappen is natuurlijk ook erg leuk. De fietsbrug wordt regelmatig gepasseerd
  3. De Wedstrijdroeiers. Deze trainen meerdere keren per week voor een aantal wedstrijden en/of toermarathons gedurende het jaar.

Als je als ploeg naar de avond komt, krijg je de mogelijkheid om jullie ploeg op een flipover te presenteren: In welk boottype roeien jullie, op welke momenten in de week en op welk ambitieniveau?

De maatjesavond en de ploegenmakelaar zijn niet gericht op instructie, maar voor roeien op basis van de bevoegdheden die je al hebt. Voor instructie kan je je melden bij de roeiacademie via instructie@bwvdeeem.nl. Tijdens de Maatjesavond is de bar geopend.

We willen graag dat je je aanmeldt via MIJN BWV om de volgende redenen:

  • De ploegenmakelaar wil om haar rol te kunnen vervullen graag inventariseren welke leden een extra ploeg zoeken en welke ploegen op zoek zijn naar extra ploegleden en/of invallers.
  • De bedoeling is om 2 keer per jaar een avond te organiseren. Bij weinig aanmeldingen heeft een maatjesavond geen zin en laten we een ronde vervallen.

» Ik meld mezelf of mijn ploeg aan voor de Maatjesavond. (Je komt bij MIJN BWV, waar je op inlogt. Daarna krijg je enkele vragen die je mag beantwoorden.)

Lukt het aanmelden via MIJN BWV je niet? Of heb je nog vragen? Stuur dan een email met je roeivraag naar de ploegenmakelaar. Je kunt haar ook een bericht sturen als je tot een van de doelgroepen van de maatjesavond hoort, maar die avond verhinderd bent.

» Stuur je bericht naar Ploegenmakelaar@bwvdeeem.nl.