Zelfgemaakte boerenkoolstamppot en een rodekoolstamppot … Heerlijk!

Published On: februari 19th, 2024By Categorieën: Homepage, Roeien, Wedstrijdcommissie134 words

“Ontzettend gezellig én heerlijk gegeten!”, vatte een van de enthousiaste deelnemers de stamppotavond samen.

Met een zelfgemaakte boerenkoolstamppot en een rodekoolstamppot werden bijna 20 leden op 17 februari onthaald op een heerlijke maaltijd, met een huisgemaakte applecrumble na. Dat smaakt naar meer, en gelukkig is het de eerste in een serie gezellige avonden die voor komend jaar op de planning staan. De gloednieuwe evenementencommissie heeft -met deze serie maaltijdavonden- een oude traditie in een fraai nieuw jasje gestoken. En daarnaast allerlei andere leuke dingen gepland, zoals een spelletjesavond, petanque middag, een puzzeltocht en een zomerfeest. Genoeg gelegenheid om elkaar op een andere manier te ontmoeten!

De volgende maaltijd -pasta!- stond gepland op 16 maart 2024. Helaas is het aanmeldingen te klein om deze avond te kunnen organiseren.

Klik op een foto om deze groot te kunnen zien.