Heel Baarn beweegt

Published On: mei 20th, 2024By Categorieën: Bestuur, Evenement, Vereniging191 words
Kort verslag van de sportbeurs in Baarn, op Moederdag!

Zoals waarschijnlijk niet iedereen weet, vond op zondag 12 mei op sportpark Ter Eem onder de noemer “Heel Baarn Beweegt” een sportbeurs plaatst. Een groot aantal van de Baarnse sportverenigingen was met een stand vertegenwoordigd en daarnaast had de gemeente als organisator van de Beurs een aantrekkelijk programma met demo’s en proeflessen in elkaar gezet.

Bij zo’n leuk evenement kan de Watersportvereniging natuurlijk niet ontbreken en dus waren we als BWV aanwezig met twee bestuursleden, flyers over zeilen en roeien bij onze vereniging, een ergometer, wat literatuur, wat foto’s, zonnebrand en een vlag om onze stand op te sieren.

De gemeente had het allemaal prima geregeld maar misschien was de datum wat ongelukkig gekozen: het was Moederdag, de laatste dag van de vakantie en bovendien hemelvaartweekend. En was er elders in ons bruisende Baarn een Trots-markt. Bovendien superfraai zomerweer waarbij iedereen natuurlijk liever in de file naar het strand gaat staan.

Waar het ook aan lag, de bezoekersaantallen vielen wat tegen. Gelukkig hebben we nog wel de burgemeester een eerste roeiles kunnen geven.

Klik op een foto voor een vergroting